Gastenboek

13 comments

 1. Flexibel in plannen van lessen, gezellig en kwalitatief !
  Ik raad Rijschool Fokko Braam iedereen aan.

   

 2. Ik had  les gehad bij rijschool Fokkobraam, wil hem daarbij bedanken voor leerzame tijden die ik bij hem heb doorgebracht, hij is eerlijk vertrouwbaar netjes en behulpzaam, heb met plezier bij jullie rij lessen gehad, en heb tot eind doel mijn rijbewijs gehaald 

  hartelijk dank voor al uw moeite en tijd 

 3. Durfde nooit aan rijlessen te beginnen. Ik dacht dat autorijden voor mij niet was weggelegd. Fokko heeft mij over mijn angst heen geholpen en met een faalangstexamen ben ik zelfs in 1 keer geslaagd. Fokko, bedankt voor al je geduld en energie. Je bleef altijd rustig, ook als ik in paniek was. Wat ik altijd voor onmogelijk hield, is gelukt. Nu vol zelfvertrouwen zelf in de auto op de weg!!!!

 4. Fokko bedankt voor de leuke tijd. Ik heb er veel van je geleerd, en vond de lessen samen altijd gezellig. Het was prettig om bij jou te hebben gereden. Je bleef altijd rustig en dat heeft mij goed geholpen.

  Vriendelijk bedankt voor die tijd en het behalen van mijn rijbewijs.

  Groetjes cynthia.

 5. Net mijn rijbewijs in 1 x gehaald, dankzij Fokko!
  Het waren leerzame lessen, altijd behulpzaam en aardig.

  Bedankt voor alles Fokko!

   

 6. Vandaag in 1 keer geslaagd, bedankt voor de goede lessen!

 7. Goede rijschool, met flexibele tijden, gezellige en leerzame rijlessen! 

  Bedankt voor alle hulp tijdens mijn rijlessen!

 8. Ey fokko bedankt voor die leerzame maanden engezellige tijd dankzij jou gister mijn rijbewijs gehaald ben blij dat ik hem hep maar zal dat gezelligheid missen bedankt voor alles

 9. Je kunt prima gaan lessen bij deze rijschool! Fokko is heel chil en het maakt hem echt niks uit als je fouten maakt. je kunt ook vrijwel altijd lessen of een tijdje niet lessen. Ik vond dit een fijne rijschool omdat het gewoon lekker goedkoop is maar zeker niet slecht! Bedankt voor het helpen met mijn rijbewijs!

 10. Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Bedankt Fokko voor de goede en leuke lessen en dat u altijd zo rustig bleef met mij achter het stuur… Bedankt voor alles!

 11. Leerzame rijschool. Elke les weer een heldere uitleg. Bedankt.

 12. Goede lessen gehad en fijne begeleiding! Aanrader. 

  Fokko bedankt ! 

 13. In één keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij de goede voorbereiding tijdens de rijlessen. Fokko is geduldig en rustig en daarnaast altijd vrolijk en gezellig. Zeker een aanrader.

  Fokko, bedankt voor alles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *