Les info

Les info

Autorijschool F. Braam staat voor een rijopleiding op maat! Het is belangrijk dat een leerling wordt opgeleid tot een Veilig, Verantwoord, Sociaal en Zelfstandig bestuurder. Om dit te bereiken, heeft iedere leerling een persoonlijke aanpak nodig. In de eerste lessen bekijken we welke aanpak het beste bij jou past.

Wanneer je van plan bent met de rijopleiding te beginnen kun jij je aanmelden bij mijn rijschool via het contactformulier of je belt naar 06-81011274 en dan kan je meteen een afspraak maken voor een gratis proefles van een uur. Na de proefles geef ik je een advies en in overleg kunnen we dan beslissen of je voor losse lessen gaat of voor een pakket.

Losse lessen
Bij losse lessen kun je kiezen voor 1 uur, 1,5 uur of 2 uur les.
 

Paketten
Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, zie tarieven.

Theorie
Om aan een praktijk examen deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat. Zodra je begint met je rijopleiding bij mijn rijschool kun je een inlogcode krijgen zodat je gratis online theorie kunt oefenen.

Theorie examen
Je kan je theorie examen zelf online reserveren via de website van het CBR. Wanneer je dat wenst, kan ook de rijschool dit voor jou regelen.

Tussentijdse toets (T.T.T.)
Het is mogelijk om voor je praktijk examen B een tussentijdse toets te doen. Een T.T.T. is een proef examen bij het CBR met een examinator. Wanneer je dit proefexamen met goed gevolg aflegt, kun je vrijstelling krijgen voor bijzondere verrichtingen tijdens het eerste examen. Een ander voordeel van een T.T.T. is dat je weet hoe een examen er ongeveer uit gaat zien.
 

Praktijk examen B
Wanneer je er klaar voor bent sluit je je rijopleiding af met het praktijk examen B. Je hebt de mogelijkheid om dit examen te doen in : Emmeloord, Meppel en Zwolle.